Αποστολές

Οι αποστολές εκτελούνται με εταιρία ταχυμεταφορών για συνήθη δέματα. Τα εμπορεύματα παραδίδονται στο χώρο σας, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα. Παραγγελίες που έχουν προπληρωθεί με κάρτα ή τραπεζική κατάθεση αποστέλονται μόνο με την ΕΛΤΑ Courier. Ο χρόνος παράδοσης κυμαινεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες εκτός και εάν ορίζεται διαφορετικά σε κάποιο εμπόρευμα. Ειδικά για δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επιμυκυνθεί 2-3 ημέρες ακόμα. Το κόστος με την εταιρία ταχυμεταφορών αναλύεται στη σελίδα ΠΛΗΡΩΜΕΣ.
Πολύ μικρές ποσότητες σπόρων (2-3 φακελάκια) μπορούμε να τις αποστείλουμε με τα ΕΛΤΑ με επιστολή β’ προτεραιότητας και κόστος 1,50 €, εφ΄όσον μετά από συννενόησή μας προηγηθεί κατάθεση του αντίστοιχου ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό.
Για τις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα μπορούμε να αποστείλουμε τυχόν ογκώδη παραγγελία σας με μεταφορική εταιρία (με φορτωτική) με μειωμένο κόστος μεταφοράς.Το κόστος (γι’ αυτές τις τρεις πόλεις) για ένα μέσο δέμα ανεξαρτήτως βάρους είναι 3 εύρω. Στην περίπτωση αυτή το δέμα σας θα το παραλάβετε απ’ την έδρα της εταιρίας μεταφορών, π.χ. για την Αθήνα από την Κηφισού στο Αιγάγεω. Για να αποστείλουμε με μεταφορική με τον παραπάνω τρόπο το δέμα σας πρέπει να μας ενημερώσετε έγκαιρα και να αγνοήσετε το κόστος των μεταφορικών που θα υπολογίσει το πρόγραμμα.