Όροι χρήσης

Το κατάστημα HAPPY GARDEN είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου. Λειτουργεί υπό την ευθύνη της ατομικής επιχείρησης ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ, με ΑΦΜ: 072201124 και Γ.Ε.ΜΗ.: 16872449000, που εδρεύει επί της οδού Μπιζανίου 26 – 28, στήν πόλη της Πρέβεζας, Τ.Κ.48100, έχει δηλωθεί στο υπουργείο ανάπτυξης, στη γενική γραμματεία καταναλωτή σύμφωνα με το άρθρο 4 του νόμου 2251/94 και έχει πάρει τον αριθμό μητρώου προμηθευτών από απόσταση 1858/14. Βάσει του ίδιου νόμου δικαιούστε εντός 15 ημερών από την αγορά σας να επιστρέψετε τα εμπορεύματα από τα οποία δεν είστε ικανοποιημένοι και θα λάβετε πίσω τα χρήματα σας στο ακέραιο. Τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα, στην αρχική τους συσκευασία, να συνοδεύονται από την απόδειξη πώλησης και αποστέλνονται σε μας με δικά σας έξοδα. Τα χρήματα που πρέπει να σας επιστραφούν από οποιοδήποτε λόγο θα κατατεθούν σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε σε μία από τις συνεγαζόμενες τράπεζες, οι οποίες και εμφανίζονται στη σελίδα πληρωμές.
Εάν για οποιοδήποτε λόγο, θέλετε να ακυρώσετε μία παραγγελία πρέπει σε σύντομο διάστημα να μας ενημερώσετε με ένα e-mail ώστε να μην αποσταλεί η παραγγελία σας.

Οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στο κατάστημα περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Τα προσωπικά σας στοιχεία που θα δηλώσετε στο κατάστημα δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πουληθούν σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιβληθεί από κάποια δημόσια αρχή(π.χ. δικαστήριο).
Πριν προβείτε σε κάποια αγορά πρέπει να ενημερωθείτε στις αντίστοιχες σελίδες για τον τρόπο πληρωμής και το κόστος αποστολής. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις τιμές της οποιαδήποτε στιγμή.

Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες που υπάρχουν μέσα στο happygarden.gr είναι στην διάθεση των χρηστών του και μπορούν να τα «κατεβάσουν» ελεύθερα.

Η επιχείρηση κατά καιρούς χρησιμοποιώντας τη διαδικασία newsletter αποστέλνει στις διευθύνσεις e-mail που μας έχετε δηλώσει ενημερωτικά ή διαφημιστικά μηνύματα. Όποιος δεν επιθυμεί να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία μπορεί σε κάποιο μήνυμα που θα του στείλουμε να διαγραφεί από τη συγκεκριμένη λίστα κάνοντας κλικ στο κάτω μέρος του, πάνω στην επιλογή  Click here to unsubscribe

Στο happygarden.gr η σύνδεση σας είναι ασφαλής γιατί χρησιμοποιούμε κρυπτογραφημένη σύνδεση πιστοποιημένη από την Comodo. Ετσι μπορείτε να περιηγείστε ελεύθερα και να πληκτρολογείτε τα στοιχεία σας  με την σιγουριά ότι κανένας δεν θα τα δεί.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι το happygarden.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Θεωρούμε ευνόητο ότι όποιος περιηγείται μέσα στο happygarden.gr αποδέχεται όλα τα παραπάνω.